Trakteergebak Red Velvet & Roodfruit
Trakteergebak Red Velvet & Roodfruit
Fonceerdeeg
250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
500 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
150 g | water | |
150 g | Muffinolie * | |
150 g | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
500 g | water | |
500 g | slagroom | |
125 g | Fruitful Red Fruit |
Decoratie 1
400 g | Fruitful Cherry |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie 2
300 g | slagroom |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Meng de Fruitful Red Fruit grof door de bavaroise.
Verdeel de kwark-yoghurtbavaroise over de cake.
Koelen en eventueel invriezen.
Grof decoreren met Fruitful Cherry.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.
Eventueel decoreren met verse kersen.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)