Trakteergebak Citroen
Trakteergebak Citroen
Fonceerdeeg
250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
500 g | Vero Plaatcake | |
250 g | water | |
250 g | Muffinolie * | |
50 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
100 g | Zeesan Lemon | |
120 g | water | |
500 g | slagroom |
Afwerking 1
150 g | Fruitful Lemon Cream |
Afwerking 2
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
250 g | slagroom | |
40 g | limoen | |
12 st | frambozen (12 st per stuk) |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Lemon en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Verdeel de citroenbavaroise over de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Verdeel de Fruitful Lemon Cream over de bavaroise.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.
Decoreren met schijfjes limoen en frambozen.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)