Trakteergebak ChocNut & Tiramisu
Trakteergebak ChocNut & Tiramisu
Fonceerdeeg
250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g | Fantasy Chocnut Cake | |
130 g | water | |
130 g | ei |
Vulling
100 g | Zeesan Tiramisu | |
120 g | water | |
500 g | slagroom |
Decoratie
2 g | Mont Blanc Choco | |
8 g | chocolade bloesem melk | |
150 g | slagroom |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Tiramisu en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Spuit kleine bolletjes (gladde spuit) op de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Decoreren met Mont Blanc Choco en chocolade bloesem.
Afwerken met een rand slagroom.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)