Toscane Haverrol
Toscane Haverrol
Recept
3.500 g | 35 % | tarwebloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | volkorentarwemeel | } |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Hazelnoot Heel Gebruneerd |
Decoratie
830 g | havervlokken |
Werkwijze
De Hazelnoten ca. 15 minuten weken in 30% water berekend over het gewicht van de Hazelnoten.Kneed aanvankelijk een deeg met 53% water.
Was het resterende water geleidelijk bij.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 880 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Opmaken en decoreren met havervlokken.
In lampionkoppels leggen.
Narijs 40 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 22 stuks.