Toscaans Goud
Toscaans Goud
Recept
6.000 g | 60 % | volkorentarwemeel | } 100% |
4.000 g | 40 % | Toscane Goud 40 MZ * | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
6.000 g | 60 % | water |
* Toscane Goud 40 MZ bevat zout!
Decoratie
740 g | Deco Zonnerond | ||
260 g | Decor Pompoen |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname het deeg wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 870 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met een mengsel van de decoratie.
Narijs 90 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Uitkomst 19 stuks