Recepten Recepten

Torta Mocchiato

Rolbeslag

1.200 g   Rolbeslag met Sachermix

Vulling 1

150 g   koffie
100 g   slagroom
125 g   Zeesan Neutraal
250 g   ColdJel Neutraal

Vulling 2

455 g   Zeesan Cappuccino
345 g   water
1.375 g   slagroom

Vulling 3

2.000 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking

500 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

200 g   choco decor *

* Overstrooien met gemalen koffie

Torta Mocchiato

Werkwijze

Los de Zeesan Neutraal op in de warme koffie, voeg dan de Coldjel Neutraal en de room toe.

Plaats een plastic banderol in een taartring van 10 cm doorsnede en verdeel de koffie gel over de ringen.
Maak de cappuccinobavaroise aan en verdeel dit over 2 lagen op de gel.
Plaats tussen de twee lagen een plakje rolbeslag.
Vries de taart interieurs in.

Leg het bevroren taart interieur in een taart ring van 12 cm die bekleed is met een plastic banderol.
Vul de taartringen af met de Chocolade Bavaroise en vries de taarten in.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met de ColdJel Neutraal en decoreren naar eigen inzicht.

Uitkomst 20 stuks