Torta Mocchiato
Torta Mocchiato
Rolbeslag
1.200 g | Rolbeslag met Sachermix |
Vulling 1
150 g | koffie | |
100 g | slagroom | |
125 g | Zeesan Neutraal | |
250 g | ColdJel Neutraal |
Vulling 2
455 g | Zeesan Cappuccino | |
345 g | water | |
1.375 g | slagroom |
Vulling 3
2.000 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Afwerking
500 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
200 g | choco decor * |
* Overstrooien met gemalen koffie
Werkwijze
Los de Zeesan Neutraal op in de warme koffie, voeg dan de Coldjel Neutraal en de room toe.Plaats een plastic banderol in een taartring van 10 cm doorsnede en verdeel de koffie gel over de ringen.
Maak de cappuccinobavaroise aan en verdeel dit over 2 lagen op de gel.
Plaats tussen de twee lagen een plakje rolbeslag.
Vries de taart interieurs in.
Leg het bevroren taart interieur in een taart ring van 12 cm die bekleed is met een plastic banderol.
Vul de taartringen af met de Chocolade Bavaroise en vries de taarten in.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Afgeleren met de ColdJel Neutraal en decoreren naar eigen inzicht.
Uitkomst 20 stuks