Tartwork Yoghurt Kers
Tartwork Yoghurt Kers
Recept
1.500 g | Sloffendeeg met Kanomix | |
1.250 g | Perla Amandelpan |
Vulling 1
1.500 g | Fruitful Apple |
Vulling 2
375 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
625 g | water | |
625 g | slagroom |
Afwerking
300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
50 g | chocolade krullen (1 g per stuk) |
Werkwijze
Het sloffendeeg uitrollen op een dikte van 4 mm.Deeg uitsteken met koekringen van 8 cm.
Verdeel de Perla Amandelpan over het deeg en bak deze goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 20 minuten.
Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit 50 doppen bavaroise van 30 gram op een bakvel en vries de doppen in.
Verdeel de Fruitful Apple over de bodems, ongeveer 30 gram.
Leg de bevroren bavaroise doppen schuin op de Fruitful Apple.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een chocolade krul.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.
Uitkomst 50 stuks