Recepten Recepten

Tartwork Pistache

Recept

1.500 g   Sloffendeeg met Kanomix
1.250 g   Perla Amandelpan

Vulling 1

1.500 g   Fruitful Peach HI

Vulling 2

210 g   Zeesan Neutraal
105 g   Perla Amandelpan
75 g   Wigo Compound Pistache
250 g   water
1.050 g   slagroom

Afwerking

300 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

50 g   chocolade krullen (1 g per stuk)
Tartwork Pistache

Werkwijze

Het sloffendeeg uitrollen op een dikte van 4 mm.
Deeg uitsteken met koekringen van 8 cm.
Verdeel de Perla Amandelpan over het deeg en bak deze goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 20 minuten.

Meng het water met de Zeesan Neutraal, werk hier de Amandelpan en de Wigo Compound Pistache door.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit 50 doppen bavaroise van 30 gram op een bakvel en bestrooi deze met pistachenoten en vries de doppen in.

Verdeel de Fruitful Peach HI over de bodems, ongeveer 30 gram.
Leg de bevroren bavaroise doppen schuin op de Fruitful Peach HI.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Decoreren met een chocolade krul.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.

Uitkomst 50 stuks