Tartelette Citroen
Tartelette Citroen
Bodem
17 st | tartelette |
Recept
340 g | Fruitful Lemon Cream | |
150 g | slagroom | |
100 g | boter | |
450 g | Arabesque Blanc 29 |
Vulling
170 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch (10 g per stuk) |
Afwerking
340 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal (20 g per stuk) |
Decoratie
34 g | limoenrasp (2 g per stuk) |
Werkwijze
Gebruik de tartelette als bodem.Meng de slagroom en de boter met de Fruitful Lemon Cream en breng dit aan de kook.
Als de massa kookt van het vuur halen en rustig vermengen met de Arabesque Blanc 29.
Homogeniseren en onder plastic wegzetten.
Na afkoeling luchtig slaan.
60 gram massa per tartelette bol afstrijken met daartussen een plakje kapsel.
Op laten stijven in de koelkast.
Flambé schuim opspuiten in een spiraal en afschroeien.
Decoreren met limoenrasp.
Uitkomst 17 stuks