Recepten Recepten

Tartelette Citroen

Bodem

17 st   tartelette

Recept

340 g   Fruitful Lemon Cream
150 g   slagroom
100 g   boter
450 g   Arabesque Blanc 29

Vulling

170 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch (10 g per stuk)

Afwerking

340 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal (20 g per stuk)

Decoratie

34 g   limoenrasp (2 g per stuk)
Tartelette Citroen

Werkwijze

Gebruik de tartelette als bodem.

Meng de slagroom en de boter met de Fruitful Lemon Cream en breng dit aan de kook.
Als de massa kookt van het vuur halen en rustig vermengen met de Arabesque Blanc 29.
Homogeniseren en onder plastic wegzetten.
Na afkoeling luchtig slaan.
60 gram massa per tartelette bol afstrijken met daartussen een plakje kapsel.
Op laten stijven in de koelkast.

Flambé schuim opspuiten in een spiraal en afschroeien.
Decoreren met limoenrasp.

Uitkomst 17 stuks