Recepten Recepten

Take it cheesy

Recept

1.250 g   Kruimeldeeg met Double Choc Cake

Vulling 1

1.500 g   slagroom
2.000 g   Arabesque Blanc 29
1.000 g   kwark
25 g   Wigo Aroma Vanille
15 g   bakkerszout
750 g   Cremo B Poeder
1.000 g   ei

Afwerking

375 g   Paletta Spray Neutraal
625 g   Fruitful Bl. Currant HI

Decoratie

50 st   chocoladekrul (2 st per stuk) *

* witte chocolade

Take it cheesy

Werkwijze

Verdeel ca. 50 gram kruimeldeeg in ringen / taartpannen van 12 cm doorsnede.

Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), kwark en Cremo B Poeder, zout ,Wigo Aroma Vanille
en het ei. 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Vul de ring / taartpan met 250 gram vulling.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. Bakken met veel stoom.
Rotatieoven 160°C. Bakken met veel stoom.
Baktijd 20 minuten.

Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met Fruitful Bl. Currant HI en twee witte chocoladekrullen.

Uitkomst 25 stuks