Taart van Goud met Fantasy Orange Cake
Taart van Goud met Fantasy Orange Cake
Recept 1
900 g | patent tarwebloem | |
1.000 g | boter | |
900 g | basterdsuiker | |
150 g | Cacao | |
50 g | ei | |
10 g | bakkerszout |
Recept 2
2.000 g | Fantasy Orange Cake | |
900 g | ei | |
800 g | boter | |
250 g | water |
Vulling
500 g | Fruitful Orange Cream | |
250 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
1.000 g | Dip Sinas | |
400 g | slagroom |
Werkwijze
Recept 1:Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm en plakken uitsteken van 20 cm doorsnede.
Leg de plakken deeg in taartpannen van 18 cm.
Smelt de boter en meng met de andere grondstoffen uit recept 2.
Meng 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Schep 260 gram beslag op het deeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 27 minuten.
Voor de ganache de slagroom koken.
Voeg de Dip Sinas toe en vermeng dit goed, eventueel met de staafmixer.
Goed laten afkoelen en direct afdekken met folie. Gebruik de volgende dag.
Verwarm de Fruitful Orange Cream en vermeng met hete Paletta Spray Neutraal.
Klop de ganache iets luchtig en spuit gekartelde doppen op de rand van de afgekoelde bodem.
Schenk in het midden de Fruitful Orange Cream gelei.
Uitkomst 15 stuks