Recepten Recepten

Sushi mango zwarte sesam

Rolbeslag

340 g   ei
170 g   Maestro Moscovisch
170 g   Vero Plaatcake
65 g   Perla Amandelpan

Creme

110 g   Cremo B Poeder
275 g   water
55 g   suiker
275 g   boter
135 g   Arabesque Blanc 29

Vulling

400 g   Fruitful Mango HI
40 g   Zeesan Neutraal

Afwerking

820 g   Maro 1:3 Rol

Decoratie

20 g   zwart sesamzaad
Sushi mango zwarte sesam

Werkwijze

Rolbeslag:
Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.

Strijk 2 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 60 x 25 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC.
Baktijd 14 minuten.'

Snijd de plakken bij tot 60 x 23 cm.

Witte chocolade botercreme:
Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren. Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Cremo B compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig roeren in 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Tenslotte de gesmolten witte chocolade
toevoegen (max. 30 graden).

Sushi:
Verdeel op twee plakken biscuit een laag Crème au beurre van elk 350 g (houd wat Crème au beurre over voor het inrollen).
Meng de Fruitful Mango HI met de Zeesan Neutraal en spuit hiermee ongeveer 4 cm van de kant een baan over de gehele
lengte van de plak. Rol de plakken in de breedte strak op en vries deze in.

Rol de Maro 1:3 Rol uit tot 2 mm, 60 x 18 cm en bestrijk deze licht in met creme. Rol de gebaksrol in de marsepein en rol deze door het zwarte sesamzaad.

Snijd de rollen in plakken van 3,5 cm breed.

Uitkomst 34 stuks