Sushi mango zwarte sesam
Sushi mango zwarte sesam
Rolbeslag
340 g | ei | |
170 g | Maestro Moscovisch | |
170 g | Vero Plaatcake | |
65 g | Perla Amandelpan |
Creme
110 g | Cremo B Poeder | |
275 g | water | |
55 g | suiker | |
275 g | boter | |
135 g | Arabesque Blanc 29 |
Vulling
400 g | Fruitful Mango HI | |
40 g | Zeesan Neutraal |
Afwerking
820 g | Maro 1:3 Rol |
Decoratie
20 g | zwart sesamzaad |
Werkwijze
Rolbeslag:Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.
Strijk 2 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 60 x 25 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC.
Baktijd 14 minuten.'
Snijd de plakken bij tot 60 x 23 cm.
Witte chocolade botercreme:
Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren. Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Cremo B compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig roeren in 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Tenslotte de gesmolten witte chocolade
toevoegen (max. 30 graden).
Sushi:
Verdeel op twee plakken biscuit een laag Crème au beurre van elk 350 g (houd wat Crème au beurre over voor het inrollen).
Meng de Fruitful Mango HI met de Zeesan Neutraal en spuit hiermee ongeveer 4 cm van de kant een baan over de gehele
lengte van de plak. Rol de plakken in de breedte strak op en vries deze in.
Rol de Maro 1:3 Rol uit tot 2 mm, 60 x 18 cm en bestrijk deze licht in met creme. Rol de gebaksrol in de marsepein en rol deze door het zwarte sesamzaad.
Snijd de rollen in plakken van 3,5 cm breed.
Uitkomst 34 stuks