Sushi exotic kokos
Sushi exotic kokos
Rolbeslag
340 g | ei | |
170 g | Maestro Moscovisch | |
170 g | Vero Plaatcake | |
65 g | Perla Amandelpan |
Creme
100 g | Cremo B Poeder | |
250 g | water | |
50 g | suiker | |
250 g | boter | |
125 g | Arabesque Blanc 29 |
Vulling 1
30 g | kokos |
Vulling 2
370 g | Fruitful Tropical | |
30 g | Zeesan Neutraal |
Vulling 3
190 g | Maro 1:3 Rol Rood |
Afwerking
820 g | Maro 1:3 Rol Groen |
Werkwijze
Rolbeslag:Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.
Strijk 2 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 60 x 25 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C
Rotatieoven 160ºC
Baktijd 14 minuten.
Snijd de plakken bij tot 60 x 23 cm.
Witte chocolade Crème au beurre:
Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren.
Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Cremo B compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig roeren in 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Tenslotte de gesmolten witte chocolade
toevoegen (max. 30 graden).
Sushi:
Verdeel op twee plakken biscuit een laag Crème au beurre van elk 300 g (houd wat Crème au beurre over voor het inrollen). Bestrooi de plakken met de kokos. Rol de Maro 1:3 Rol Rood uit tot een dikte van 5 mm en snijd banen van 2 cm breedte,
lengte ca. 60 cm. Leg deze baan op de biscuit, ongeveer 4 cm van de rand. Meng de Fruitful TropicaI met de Zeesan Neutraal
en spuit hiermee baan over de de marsepein.
Rol de plakken in de breedte strak op en vries deze in.
Rol de Maro 1:3 Rol Groen uit tot 2 mm, 60 x 18 cm en smeer deze licht in met creme.
Rol de gebaksrol in de marsepein.
Snijd de rollen in plakken van 3,5 cm breed.
Uitkomst 34 stuks