Sushi aardbei chocolade
Sushi aardbei chocolade
Rolbeslag
750 g | Rolbeslag met Sachermix |
Creme
100 g | Cremo B Poeder | |
250 g | water | |
50 g | suiker | |
250 g | boter | |
125 g | Arabesque Blanc 29 |
Vulling 1
370 g | Fruitful Strawberry | |
35 g | Zeesan Neutraal |
Vulling 2
190 g | Maro 1:3 Rol Groen |
Decoratie 3
300 g | Sweet Glacé Choc Zacht |
Decoratie
30 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Sacherrolbeslag:Strijk met het sacher rolbeslag 2 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 60 x 25 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC
Baktijd 14 minuten.'
Snijd de plakken bij tot 60 x 23 cm.
Witte chocolade Crème au beurre:
Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren.
Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Cremo B compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig roeren in 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Tenslotte de gesmolten witte chocolade
toevoegen (max. 30 graden).
Sushi:
Verdeel op iedere plak een laag Crème au beurre van 300 g (houd wat Crème au beurre over voor het inrollen). Rol de
Maro 1:3 Rol Groen uit tot een dikte van 5 mm en snijd banen van 2 cm breedte, lengte ca. 60 cm. Leg deze baan op de
biscuit, ongeveer 4 cm van de rand.
Meng de Fruitful Strawberry met de Zeesan Neutraal en spuit hiermee een baan over de marsepein.
Rol de plakken in de breedte strak op en vries deze in.
Verwarm de Sweet Glace Choc Zacht en spuit of giet deze met drip effect over de gebaksrol.
Snijd de rollen in plakken van 3,5 cm breed.
Uitkomst 34 stuks