Recepten Recepten

Supersnack

Recept

1.000 g 50 % Fiesta Pomodoro * } 100%
500 g 25 % tarwebloem }
500 g 25 % volkorentarwemeel }
80 g 4 % gist
1.100 g 55 % water
20 g 1 % Zedomals Crème

* Fiësta Pomodoro bevat zout! Fiesta Pomodoro bevat zout!

Vulling 1

800 g 40 % oud belegen kaasblokjes
200 g 10 % spekreepjes
200 g 10 % hamblokjes
160 g 8 % paprika stukjes
80 g 4 % gefrituurde uitjes

Vulling 2

2.400 g   Gehaktvulling (Hartig) (40 g per stuk)

Decoratie

600 g   geraspte belegen kaas (10 g per stuk)
Supersnack

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C.
Het deegstuk direct in twee gelijke stukken verdelen en opmaken als voor brood.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm (breedte 36 cm, lengte ca. 80 cm).
Snijd in de lengte stroken van 12 cm breed en spuit op elke strook ca. 400 gram gehaktvulling.
Dichtvouwen en snijden in stukken van 8 cm.
Decoreren met de geraspte kaas.
Narijs ca. 35 minuten

Oventemperatuur 225°C.
Baktijd ca. 25 minuten.

Uitkomst 60 stuks