Supersnack
Supersnack
Recept
1.000 g | 50 % | Fiesta Pomodoro * | } 100% |
500 g | 25 % | tarwebloem | } |
500 g | 25 % | volkorentarwemeel | } |
80 g | 4 % | gist | |
1.100 g | 55 % | water | |
20 g | 1 % | Zedomals Crème |
* Fiësta Pomodoro bevat zout! Fiesta Pomodoro bevat zout!
Vulling 1
800 g | 40 % | oud belegen kaasblokjes | |
200 g | 10 % | spekreepjes | |
200 g | 10 % | hamblokjes | |
160 g | 8 % | paprika stukjes | |
80 g | 4 % | gefrituurde uitjes |
Vulling 2
2.400 g | Gehaktvulling (Hartig) (40 g per stuk) |
Decoratie
600 g | geraspte belegen kaas (10 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C.
Het deegstuk direct in twee gelijke stukken verdelen en opmaken als voor brood.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm (breedte 36 cm, lengte ca. 80 cm).
Snijd in de lengte stroken van 12 cm breed en spuit op elke strook ca. 400 gram gehaktvulling.
Dichtvouwen en snijden in stukken van 8 cm.
Decoreren met de geraspte kaas.
Narijs ca. 35 minuten
Oventemperatuur 225°C.
Baktijd ca. 25 minuten.
Uitkomst 60 stuks