Sundance
Sundance
Recept
2.000 g | Vero Amandelcake | |
1.000 g | boter | |
1.000 g | ei | |
100 g | water | |
100 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
200 g | Butterscotch Granulaat | |
8 st | Sinaasappel (1 st per stuk) * |
* In dunne schijfjes gesneden
Afwerking
800 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
50 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.Soortelijk gewicht ca. 850 gram/liter.
De binnenkant van de vormen (23 cm doorsnede) ruim smeren met Carlex.
Bestrooi de bodem van de vorm met Butterscotch Granulaat.
1 gewassen sinaasappel in zo dun mogelijke plakjes snijden en over de bodem verdelen.
Afvullen met 500 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Rotatie oven 160°C
Baktijd 45 minuten
Na het bakken omkeren en laten afkoelen.
Na het afkoelen afgeleren en de rand decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 8 stuks