Recepten Recepten

Sundance

Recept

2.000 g   Vero Amandelcake
1.000 g   boter
1.000 g   ei
100 g   water
100 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

200 g   Butterscotch Granulaat
8 st   Sinaasappel (1 st per stuk) *

* In dunne schijfjes gesneden

Afwerking

800 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

50 g   Mont Blanc
Sundance

Werkwijze

Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht ca. 850 gram/liter.
De binnenkant van de vormen (23 cm doorsnede) ruim smeren met Carlex.
Bestrooi de bodem van de vorm met Butterscotch Granulaat.
1 gewassen sinaasappel in zo dun mogelijke plakjes snijden en over de bodem verdelen.
Afvullen met 500 gram beslag.
 
Oventemperatuur 180°C.
Rotatie oven 160°C
Baktijd 45 minuten

Na het bakken omkeren en laten afkoelen.
Na het afkoelen afgeleren en de rand decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 8 stuks