Suikerbrood met Parade Oliebol Citrus
Suikerbrood met Parade Oliebol Citrus
Recept
10.000 g | 100 % | Parade Oliebol Citrus * | |
300 g | 3 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water | |
200 g | 2 % | Gamma Extra | |
500 g | 5 % | Luctor |
* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
Vulling
6.000 g | 60 % | suikernibs P5 | |
50 g | 0.5 % | Kaneel Orenta |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 5 minuten.
De suikerchips doorwerken en als laatste de kaneel kort doordraaien.
Afwegen 400 gram.
Aanpunten en vrijwel direct opmaken.
In goed gesmeerde alu suikerbakjes leggen.
Narijs ca 80 minuten.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 55 stuks