Stracciatella Cake
Stracciatella Cake
Recept
6.900 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.500 g | water | |
40 g | Wigo Aroma Vanille |
Vulling
350 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
200 g | amandelstaafjes | |
10 g | eiwit | |
125 g | suiker | |
40 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, water en Wigo Aroma Vanille mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.De Pajets Chocolade doorspatelen.
Schep 325 gram beslag in een Papieren Cakevorm.
Meng de suiker met eiwit en de Amandelstaafjes, voeg de Pajets Chocolade toe.
Decoreer elke cake met 12,5 gram decoratie.
De decoratie mag wel iets droog zijn, eventueel van te voren maken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 30 stracciatella cakes.
Plak de sticker op de cakevorm of op de verpakking.
Eventueel de stracciatella cake licht met Mont Blanc bestuiven.