Stokken Variatie
Stokken Variatie
Voordeeg
1.500 g | 15 % | tarwebloem | } 100% |
1.500 g | 15 % | water | |
7 g | 0.1 % | gist |
Recept
6.000 g | 60 % | tarwebloem | } |
125 g | 1.2 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water | |
2.500 g | 25 % | Wunderbrötchen 25 MZ * | } |
* Wunderbrötchen 25 MZ bevat zout!
Werkwijze
Voordeeg 1 dag van te voren draaien.Het voordeeg laten staan op bakkerijtemperatuur.
Van het voordeeg en de overige grondstoffen een deeg vormen, kneed niet te intensief en niet gladdraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Stokken vormen.
Narijs 50 minuten, 10 minuten voor het einde van de narijs de variaties in de gewenste modellen snijden / steken.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 35 stuks.