Stoer Volkoren Kleinbrood
Stoer Volkoren Kleinbrood
Recept
6.000 g | 60 % | volkorentarwemeel | } 100% |
4.000 g | 40 % | Stoer Volkoren 40 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
6.000 g | 60 % | water | |
800 g | 8 % | Exakt Ambacht Mout |
* Stoer Volkoren 40 MZ bevat zout!
Decoratie
1.038 g | havervlokken (3 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met havervlokken.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 346 stuks