Spikkelpiramide
Spikkelpiramide
Recept
160 g | Zeesan Lemon | |
195 g | water | |
800 g | slagroom | |
120 g | spinazie (diepvries) * |
* Spinazie à la Crème
Vulling
175 g | spinazie (diepvries) * | |
210 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
* Spinazie à la Crème
Afwerking
280 g | Glazuur voor spiegels (Helder) met Zeesan Neutraal en Paletta ColdJel * |
* iets groene kleurstof
Decoratie
50 g | limoen | |
35 g | choco decor * |
* witte krul
Werkwijze
Meng de Zeesan Lemon met het water en de ontdooide spinazie a la creme tot een gladde massa.Spatel 1/3 deel van de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor en vervolgens de rest.
De punten van de piramide vorm (silliconenmat pavoflex px004) vullen met ontdooide spinazie a la creme.
Afvullen met de bavariose en afdekken met een kapselplakje van 6x6 cm.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Bevroren piramides doorhalen in de groene heldere glazuur.
Afwerken met een witte chocoladespiraal en een stukje limoen.
Uitkomst 35 stuks