Spelt Vruchtenwegge
Spelt Vruchtenwegge
Recept
10.000 g | 100 % | Dinkel-Ernte * | |
200 g | 2 % | gist | |
7.200 g | 72 % | water |
* Dinkel-Ernte bevat zout! Jung Dinkel-Ernte bevat zout!
Vulling
5.000 g | 50 % | rozijnen | |
5.000 g | 50 % | krenten |
Decoratie
3.600 g | 1 % | pompoenpitten (100 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg vormen.Deeg lang in de eerste versnelling mengen (ca. 10 minuten).
Direct de vulling doordraaien.
Let op, het is een soort roggebroodachtig deeg, het blijft een onsamenhangend geheel.
Deegtemperatuur 26°C.
Bulkrijs 30 minuten.
Afwegen 750 gram.
Rondom decoreren met pompoenpitten.
In een half boerenkoppel drukken.
Narijs ca. 90 minuten.
Oventemperatuur 260°C terug naar 230°C.
Baktijd 50-55 minuten.
Uitkomst 36 stuks