Spelt Speciaal met een vleugje Honing
Spelt Speciaal met een vleugje Honing
Recept
5.000 g | 50 % | Spelt Speciaal 50 | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorenspeltmeel | } |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
270 g | 2.7 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water |
Decoratie
272 g | Decor Tarwegries (8 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle ingrediënten een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 465 gram.
Bolrijs 40 minuten.
Opmaken (kort model) en decoreren.
Narijs ca. 50 minuten.
Voor het bakken insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C, bij inschieten terug naar 230°C
Baktijd ca. 30 minuten.
Uitkomst 34 stuks