Recepten Recepten

Spelt Minipizza

Recept

10.000 g 100 % Panovite Spelt Licht *
600 g 6 % gist
4.300 g 43 % water
500 g 5 % Exakt Goud Crème
200 g 2 % BIO Prestant Spelt

* Panovite Spelt Licht bevat zout!

Afwerking

1.415 g   pesto (5 g per stuk) *
1.698 g   zwarte olijven (6 g per stuk)
566 g   geraspte kaas (2 g per stuk)

* rode pesto

Spelt Minipizza

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 70 minuten.
De bolletjes uitdrukken en op 80% van rijs afwerken met pesto, olijven en kaas.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 283 stuks