Spelt Minipizza
Spelt Minipizza
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt Licht * | |
600 g | 6 % | gist | |
4.300 g | 43 % | water | |
500 g | 5 % | Exakt Goud Crème | |
200 g | 2 % | BIO Prestant Spelt |
* Panovite Spelt Licht bevat zout!
Afwerking
1.415 g | pesto (5 g per stuk) * | ||
1.698 g | zwarte olijven (6 g per stuk) | ||
566 g | geraspte kaas (2 g per stuk) |
* rode pesto
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 70 minuten.
De bolletjes uitdrukken en op 80% van rijs afwerken met pesto, olijven en kaas.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 283 stuks