Spekkige Brownie met met gebaksrestanten
Spekkige Brownie met met gebaksrestanten
Recept
1.250 g | Double Choc Cake | |
1.000 g | gebaksrestanten | |
500 g | poedersuiker | |
300 g | ei | |
250 g | water | |
100 g | Cacao |
Vulling
500 g | walnootstukjes * | |
250 g | chocolade druppels |
* of andere noten
Werkwijze
Doe de gebaksrestanten in het bekken.Draai het geheel "glad" in een lage versnelling met een vlinder.
Voeg de poedersuiker, cacao en het water toe en draai het tot een egale massa.
Voeg het ei en de Double Choc Cake toe en draai het geheel ca. 10 minuten in een lage versnelling.
Voeg op het laatst de walnootstukjes en chocolade druppels toe.
Leg een vel silliconen papier in een bakplaat met hoge randen; 60 x 40 cm.
Spuit voor het makkelijk lossen even in met Carlex Spray.
Schep het beslag op het papier en strijk glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 40 minuten.
Eventueel een laag Sweet Glacee Choc Zacht aanbrengen voor het snijden.
Na het bakken, afkoelen en vriezen de brownie snijden in bijvoorbeeld 4,75 x 5,75 cm.
De korte zijde in 8 banen en de lange zijde in 10 banen.
Uitkomst 80 stuks