Speculaascake
Speculaascake
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water | |
50 g | basterdsuiker | |
40 g | Speculaas Orenta |
Decoratie
40 g | Amandelstukjes | |
40 g | suiker | |
1 g | Speculaas Orenta | |
8 g | eiwit |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Speculaas Orenta, suiker en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.350 gram beslag uitscheppen in de Cakevorm in Tray.
Eventueel decoreren met Amandelstaafjes ca. 15 gram per cake.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 50 minuten.
Uitkomst 8 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de Cakevorm schoon te houden.