Speculaascake
Speculaascake
Recept
15.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
6.750 g | water | |
6.750 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
375 g | amandelgruis * | |
375 g | bruine basterdsuiker | |
38 g | Speculaas Orenta |
* of gebruik fijngemalen amandelschaafsel.
Werkwijze
Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en water gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.350 gram beslag uitscheppen in de Cakevorm in tray .
Decoreren met een mengsel van amandelgruis, bruine basterdsuiker en Speculaaskruiden.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 50 minuten
Uitkomst 75 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.