Speculaas Subliem
Speculaas Subliem
Recept
1.500 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
1.500 g | 50 % | tarwebloem | } |
120 g | 4 % | gist | |
1.350 g | 45 % | water | |
150 g | 5 % | boter | |
45 g | 1.5 % | Speculaas Orenta | |
60 g | 2 % | Cacao |
* Panomix Vienna bevat zout!
Afwerking 1
250 g | Maestro Creme Vanille | ||
250 g | Perla Amandelpan | ||
500 g | water |
Afwerking 2
400 g | Fruitful Orange Cream |
Decoratie
700 g | Speculaaskruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een soepel deeg kneden.Deegtemperatuur 25°C.
Bulkrijs 30 minuten.
Deegstukken afwegen van 1150 gram (bakplaat 60 x 20 cm).
Verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat.
Het deeg goed indrukken met de vingers.
Meng de Maestro Creme Vanille met het water en de Perla Amandelpan en spuit dit in banen op het deeg.
Spuit hierover heen de Fruitful Orange Cream en decoreer met speculaas kruimeldeeg.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 4 platen