Speculaas Sinaasappel Kruimeltaartje
Speculaas Sinaasappel Kruimeltaartje
Recept
5.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
2.250 g | water | |
2.250 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.860 g | Fruitful Orange Cream |
Decoratie
1.200 g | Fantasy Speculaas Cake | |
500 g | tarwebloem | |
450 g | boter * | |
175 g | water |
* of margarine.
Afwerking
65 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Meng de decoratie tot een kruimeldeeg, eventueel koelen.Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en water gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
300 gram beslag uitscheppen in de Cakevorm vierkant.
Spuit op het beslag een raster van Fruitful Orange Cream (60 gram).
Decoreer de bovenzijde met het Speculaaskruimeldeeg, 75 gram per stuk.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 45 minuten
Werk de afgekoelde taartjes af met Mont Blanc.
Uitkomst 31 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.