Speculaas Cakebars met Genova Orange
Speculaas Cakebars met Genova Orange
Recept 1
600 g | Speculaasdeeg voor gevuld speculaas |
Recept
2.000 g | Genova Orange | |
800 g | water | |
50 g | Speculaas Orenta |
Vulling
750 g | Perla Amandelpan |
Decoratie
400 g | Amarenen Kersen | |
400 g | suiker |
Afwerking
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 40 cm beleggen met bakpapier en hierop een plak speculaasdeeg van 1,5 mm dik leggen (licht prikken).De Genova Orange en de Speculaas Orenta met het water gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlinder mengen tot een glad beslag.
1400 gram beslag op het speculaasdeeg verdelen.
Hierop de Perla Amandelpan met een platte spuit (carré) opspuiten.
Afdekken met de rest van het beslag.
De gehakte Amarenen Kersen mengen met de suiker en over het beslag strooien.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Na afkoelen geleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in bars van 8 x 4 cm.
Uitkomst 63 speculaas cakebars.