Specu-rolo
Specu-rolo
Recept
670 g | Kanomix | |
220 g | boter of margarine | |
20 g | Speculaas Orenta | |
2 g | bakkerszout | |
35 g | karnemelk |
Vulling
900 g | Maro 1:1,5 Vorm |
Decoratie
50 g | Amandelprogres |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm, plaats dit op een plateau van 60 x 40 cm, bestrijk de plak met water.
De Maro 1:1,5 Vorm uitrollen tot een dikte van 2,75 mm en over het speculaasdeeg leggen en bestrijken met water.
Rol de twee lagen op tot een grote pil en rol deze door de Amandelprogres, koelen voor het snijden.
Snijd dunne plakken van 5 mm en bak deze af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst: 80 stuks