Recepten Recepten

Snekkie Kaas & Worst

Recept

10.000 g 100 % volkorenmeel
150 g 1.5 % bakkerszout
300 g 3 % gist
7.400 g 74 % water
1.500 g 15 % Exakt Ambacht Mout

Vulling

3.000 g 30 % kaasblokjes
2.500 g 25 % rookworst
1.000 g 10 % gefrituurde uitjes
800 g 8 % mosterd
1.000 g 10 % Zonnebloempitten

Decoratie

1.840 g   Zonnebloempitten (4 g per stuk)
1.840 g   Decor Maisgries (4 g per stuk)
3.680 g   geraspte jonge kaas (8 g per stuk)
Snekkie Kaas & Worst

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 27°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Rust 10 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.

Uitkomst 460 stuks