Snekkie Kaas & Worst
Snekkie Kaas & Worst
Recept
10.000 g | 100 % | volkorentarwemeel | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
300 g | 3 % | gist | |
7.400 g | 74 % | water | |
1.500 g | 15 % | Exakt Ambacht Mout |
Vulling
3.000 g | 30 % | kaasblokjes | |
2.500 g | 25 % | rookworst | |
1.000 g | 10 % | gefrituurde uitjes | |
800 g | 8 % | mosterd | |
1.000 g | 10 % | Zonnebloempitten |
Decoratie
1.840 g | Zonnebloempitten (4 g per stuk) | ||
1.840 g | Decor Maisgries (4 g per stuk) | ||
3.680 g | geraspte jonge kaas (8 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 27°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Rust 10 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 460 stuks