Sneeuwbob
Sneeuwbob
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
600 g | 6 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Perla Bitterkoek * | |
1.000 g | 10 % | suikernibs C30/P3 |
* gedroogde blokjes (0.5 x 0.5 cm)
Afwerking
7.200 g | Dip Neutraal (30 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 1500 en 900 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats een bolletje van 50 en 30 gram tegen elkaar op een bakplaat met bakpapier.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Na het afkoelen afwerken met Dip Neutraal en decoreren als sneeuwpop.
Uitkomst 240 stuks