Sneeuwballen met Jello Koud en Bavaroise vulling
Sneeuwballen met Jello Koud en Bavaroise vulling
Recept
1.100 g | Jello Koud | |
1.125 g | ei | |
1.000 g | water |
Vulling
300 g | potpourri |
Vulling 2
400 g | Zeesan Neutraal | |
300 g | Gel Amaretto 50% | |
500 g | water | |
4.000 g | slagroom |
Werkwijze
Eieren en water mengen en langzaam aan de draaiende Jello Koud toevoegen.Het geheel 10 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard laten draaien.
De potpourri doorwerken.
Met een ijslepel ca. 30 gram beslag in de olie scheppen.
Olietemperatuur 170°C.
Baktijd 7 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal, water en Gel Amaretto tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt er door.
Vul de sneeuwballen met ca. 45 gram vulling.
Uitkomst 115 stuks