Ski Tompouce
Ski Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling 1
400 g | Fruitful Cherry |
Vulling
300 g | Minuta Tom P GB | |
500 g | water | |
150 g | slagroom | |
40 g | Gel Kirsch 50% |
Decoratie
80 g | Sprokkelschuim met Bianca |
Werkwijze
Minuta Tom P GB, Gel Kirsch 50%, slagroom en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.Daarna is de room klaar voor verwerking.
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.
Spuit hierop twee banen Fruitful Cherry.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
Op de bovenzijde een dunnen laag Room aanbrengen om het sprokkelschijm vast te zetten.
Na gelering snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Uitkomst 20 stuks.