Sinterklaasmijters met Zeesan Tiramisu
Sinterklaasmijters met Zeesan Tiramisu
Recept
1.000 g | Moscaplus | |
800 g | ei | |
100 g | water | |
25 g | Citroenrasp |
Vulling
200 g | Zeesan Tiramisu | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Decoratie
600 g | Maro 1:2 Rol | |
100 g | Maro 1:3 Rol Geel | |
300 g | Paletta Spray Neutraal | |
300 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Werkwijze
Doe eerst de eieren, water en Citroenrasp in het bekken, daarna de Moscaplus toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere en 2 minuten lagere versnelling.
Soortelijk gewicht 290-320 gram/liter.
Beslag uitstrijken op een plaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 190°C
Baktijd 25 minuten
Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt er door.
Kapsel 2 maal doorsnijden, op een diepvries plaat leggen en vullen met tiramisu bavaroise.
Dunne laag creme au beurre op de boven kant en daarop een plak rode Am. marsepein 1:2 rol op 1,5 mm uitgerold.
Het geheel omdraaien met behulp van een tweede plaat en koelen.
Na het koelen omdraaien en op de rode marsepein 2 gele strippen marsepein in de lengte en 6 in de breedte.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden in 12 taarten.
Afwerken met kleine bolletjes creme met een chocolade strip,