Sinas-Speculaastaartje
Sinas-Speculaastaartje
Fonceerdeeg
2.900 g | Speculaas Fonceerdeeg met Kanomix |
Recept
3.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
1.260 g | water | |
1.260 g | Muffinolie * | |
300 g | bruine basterdsuiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.900 g | Fruitful Orange Cream | |
700 g | Maestro Amandelspijs Ei |
Afwerking
1.700 g | Speculaaskruimeldeeg met Minuta VV (100 g per stuk) |
Decoratie
50 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Rol het speculaasdeeg uit tot een dikte van 3 mm, fonceer een taartpan van 18 cm.Meng de Fantasy Speculaas Cake, water, Muffinolie en bruine basterdsuiker
gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlinder.
De taartpannen afvullen met 340 gram beslag.
Meng de Maestro Amandelspijs Ei met ca. 250 gram Fruitful Orange Cream tot een klontvrije massa.
Draai het restant Fruitful Orange Cream door deze massa en spuit 150 gram spiraalvormig in het beslag.
Decoreer ieder taartje met 100 gram speculaaskruimeldeeg.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.
Decoreer de taartjes na het afkoelen met Mont Blanc.
Uitkomst 17 stuks