Recepten Recepten

Sinas Desserttaartje

Recept

200 g   Zeesan Blood Orange
250 g   water
1.000 g   slagroom
Sinas Desserttaartje

Werkwijze

Meng Zeesan Blood Orange met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.

De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag wat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje Bloedsinasbavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met sinaasappeltrempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.

Na het vriezen de taartjes afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Met sinaasappelpartjes decoreren en nogmaals afgeleren.
De rand afwerken met een oranje lint en in het midden een paar oranje chocolade krullen aanbrengen.

Uitkomst 5 taartjes van 12 cm doorsnee.