Recepten Recepten

SinaasAppel Taartje met Fantasy Orange Cake

Bodem

3.000 g   Sloffendeeg met Kanomix

Recept

3.000 g   Fantasy Orange Cake
1.000 g   ei
700 g   water
450 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

2.550 g   appelparten

Decoratie

600 g   Fruitful Orange Cream

Afwerking

600 g   Paletta Spray Neutraal
SinaasAppel Taartje met Fantasy Orange Cake

Werkwijze

Rol het sloffendeeg uit tot een dikte van 3,5 mm.
Fonceer een taartpan met een doorsnede van 18 cm.

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De gefonceerde taartpannen vullen met 300 gram beslag.
Verdeel 150 gram appelpartjes over het beslag.
Spuit 35 gram Fruitful Orange Cream spiraalvormig over de appelpartjes.

Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 40 minuten.

De taartjes na het afkoelen afgeleren.

Uitkomst 17 stuks