SinaasAppel Taartje met Fantasy Orange Cake
SinaasAppel Taartje met Fantasy Orange Cake
Bodem
3.000 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Recept
3.000 g | Fantasy Orange Cake | |
1.000 g | ei | |
700 g | water | |
450 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.550 g | appelparten |
Decoratie
600 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Rol het sloffendeeg uit tot een dikte van 3,5 mm.Fonceer een taartpan met een doorsnede van 18 cm.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De gefonceerde taartpannen vullen met 300 gram beslag.
Verdeel 150 gram appelpartjes over het beslag.
Spuit 35 gram Fruitful Orange Cream spiraalvormig over de appelpartjes.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 40 minuten.
De taartjes na het afkoelen afgeleren.
Uitkomst 17 stuks