Recepten Recepten

Sinaasappel Gember Vegan met V-GO! Vegan Cake

Fonceerdeeg

1.000 g   Hardewenerdeeg met V-Go! Vegan Cake

Vulling 1

1.000 g   V-GO! Amandelspijs
400 g   Gele room met Rap PB

Vulling 2

1.800 g   Fruitful Orange Cream
400 g   Rap PB
200 g   gembershavings

Afwerking

900 g   Paletta Classic NTR.
375 g   water
195 g   gembershavings
Sinaasappel Gember Vegan met V-GO! Vegan Cake

Werkwijze

Fonceer het Banketframe met hardewenerdeeg, dikte 5 mm.

Meng de ingrediënten van vulling 1 gedurende 3 minuten in de eerste versnelling en verdeel het over het hardewenerdeeg.

Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 35 minuten.

Meng de Rap PB, Fruitful Orange Cream en gembershavings gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze sinas-gemberroom over de gebakken bodems en vries deze in.
 
Maak de gelei aan en giet over de bevroren sinas-gemberroom.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 77 stuks