Recepten Recepten

Shorteas Pecan Pie

Fonceerdeeg

600 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

635 g   Perla Amandelpan
335 g   pecannoten
35 g   Ahornsiroop

Vulling 2

335 g   pecannoten
270 g   suiker
90 g   ei
90 g   Ahornsiroop
Shorteas Pecan Pie

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 4 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de ingredienten van vulling 1 en verdeel deze over de gebakken bodems.
Meng de ingredienten van vulling 2 en verdeel deze over vulling 1.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)