Shorteas Lemon
Shorteas Lemon
Fonceerdeeg
750 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
250 g | Perla Amandelpan | |
50 g | Fruitful Lemon Cream | |
25 g | water |
Vulling 2
850 g | Fruitful Lemon Cream | |
170 g | Minuta Speciaal |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Meng de Perla Amandelpan, water en de Fruitful Lemon Cream, verdeel dit over het sloffendeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Minuta Speciaal en Fruitful Lemon Cream gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze gladde room over de gebakken bodems.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)