Shorteas CitrusGinger
Shorteas CitrusGinger
Fonceerdeeg
750 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Vulling 1
300 g | Perla Amandelpan | |
75 g | gembershavings | |
20 g | water | |
2 g | gemberpoeder (Verstegen) |
Vulling 2
800 g | Fruitful Lemon Cream | |
300 g | Fruitful Orange Cream | |
200 g | Maestro Creme Vanille |
Afwerking
90 g | gembershavings | |
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Dezelfde hoeveelheid kan ook worden gebakken op een bakplaat van 60 x 20 cm.
Meng de Perla Amandelpan, water, gemberpoeder en gembershavings, verdeel dit over het sloffendeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Maestro Creme Vanille, Fruitful Lemon Cream en Fruitful Orange Cream gedurende
3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze gladde citrusroom over de gebakken bodems.
Verdeel de gembershavings over de citrusroom en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)