Shorteas Cheesecake
Shorteas Cheesecake
Bodem
450 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake | |
450 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Recept
500 g | roomkaas | |
300 g | Baked Cheesecake | |
250 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | eiwit |
Vulling
200 g | bosbessen |
Afwerking
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng beide kruimeldegen.Strooi de gemengde kruimeldegen in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de cream cheese (roomkaas) glad met het water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren en eiwit toe en meng tot een gladde massa.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Schep of schenk het beslag op de gebakken kruimelbodem.
Verdeel de bosbessen over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 60 minuten, open de schuif na 45 minuten.
De Cheesecake is gaar als de kern een temperatuur 78ºC heeft bereikt.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)