Recepten Recepten

Shorteas Cheesecake

Bodem

450 g   Kruimeldeeg met Double Choc Cake
450 g   Kruimeldeeg met Kanomix

Recept

500 g   roomkaas
300 g   Baked Cheesecake
250 g   ei
250 g   water
150 g   eiwit

Vulling

200 g   bosbessen

Afwerking

150 g   Paletta Spray Neutraal
Shorteas Cheesecake

Werkwijze

Meng beide kruimeldegen.
Strooi de gemengde kruimeldegen in de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng de cream cheese (roomkaas) glad met het water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren en eiwit toe en meng tot een gladde massa.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.

Schep of schenk het beslag op de gebakken kruimelbodem.
Verdeel de bosbessen over het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 60 minuten, open de schuif na 45 minuten.

De Cheesecake is gaar als de kern een temperatuur 78ºC heeft bereikt.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)