Schwarzwalderkirschrol Marmer
Schwarzwalderkirschrol Marmer
Recept
1.000 g | Sachermix | |
1.000 g | ei |
Vulling
1.100 g | slagroom | |
220 g | Zeesan Neutraal | |
275 g | water | |
60 g | Gel Kirsch 50% |
Vulling 1
750 g | Fruitful Cherry |
Trempeer
200 g | Trempeerlikeur met Gel |
Afwerking
300 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
900 g | Marsepein Marmer Choco Decor | |
150 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen, 1 minuut nadraaien in de laagste versnelling.Soortelijk gewicht 450 - 500 gram/liter.
Trek 3 plakken van 60 x 40 cm, 650 gram beslag per plak.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd ca. 6 minuten.
Spuit op de lange zijde van het rolbeslag een baan Fruitful Cherry.
Meng de Zeesan Neutraal met water, voeg de Gel Kirsch 50% toe, Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de plakken verder aan met de kirschbavaroise en rol ze op.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Maskeer de rollen met de Creme au Beurre en bekleden met de uitgerolde Marsepein Decor.
Afgeleren met ColdJel Neutraal.
Uitkomst 12 stuks.