Schwarzwalder-Kirsch Desserttaartje met Zeesan Choco
Schwarzwalder-Kirsch Desserttaartje met Zeesan Choco
Recept
240 g | Kapsel met Moscamix met Wigo Kirschmelange |
Vulling
200 g | Zeesan Choco | |
40 g | Gel Kirsch 50% | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Decoratie
90 g | ColdJel Choco | |
20 g | Cacao |
Werkwijze
Meng Zeesan Choco met het water en de Gel Kirsch 50% tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje schwarzwalder-kirschkapsel dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje chocobavaroise.
Weer een dun plakje schwarzwalder-kirschkapsel.
Ruim tremperen met Kirsch trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met smal goud lint.
Aan de bovenzijde Palleta ColdJel Chocolade.
Decoreren met drie melkchocolade krullen.
Uitkomst 3 taartjes van 18 cm doorsnee.