Schnitza
Schnitza
Fonceerdeeg
300 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept
400 g | Vero Plaatcake | |
100 g | Muffinolie * | |
280 g | water | |
30 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
275 g | Zeesan Lemon | |
340 g | water | |
1.375 g | slagroom |
Afwerking 1
300 g | Paletta Spray Neutraal |
Afwerking 2
600 g | slagroom | |
60 g | suiker |
Recept 2
80 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
160 g | water | |
160 g | slagroom |
Decoratie
80 g | choco decor (10 g per stuk) |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en de Kruimeldeeg verdelen over de plaat.Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.
Meng het water met de Zeesan Lemon en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de plaatcake en werk deze aan de bovenkant grof af.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Meng het water met de Zeesan Yoghurt Kers en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit kleine doppen bavaroise op een plaat met bakpapier en vries deze in.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een rozet slagroom, choco decor en de bevroren Yoghurt Kers doppen.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.
Uitkomst 8 stuks