Scheepsbeschuit klein met KornPlus 50 MZ
Scheepsbeschuit klein met KornPlus 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | KornPlus 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
4.800 g | 48 % | water |
* Panomix Kornplus bevat zout!
Decoratie
1.750 g | 17.5 % | Decor Korn Mix |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vocht opname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen, iets plat drukken.
Strijken met Ovex Liquide en de onder en bovenkant decoreren met 8 gram Decor Korn Mix.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 262 broodjes.
Na afkoelen doormidden snijden en met de snijkant boven op de bakplaat leggen.
Kleuren in 4 minuten bij 250°C.
Nadrogen in 60 minuten bij 100°C.