Saint Honoré
Saint Honoré
Bodem
250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
335 g | Jello Totaal | |
500 g | water (50°C) |
Vulling 1
1.000 g | creme suisse |
Vulling 2
600 g | karamel |
Creme
750 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Afwerking
300 g | Paletta Classic NTR. * | |
100 g | ColdJel Neutraal | |
50 g | water |
* Kleuren naar behoefte met Araba Mocca.
Werkwijze
Jello Totaal met water van 50°C mengen.Draai 8 tot 10 minuten In de 2e versnelling met de vlindergard.
Spuit kleine soesjes.
Bakken met stoom, de eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 20 minuten met de schuif open gaar bakken.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 - 30 minuten.
Vul de soesjes met creme suisse en een klein dotje karamel.
Maak een gelei van de ingrediënten (afwerking) en haal de gevulde soesjes door.
Bouw het gebakje op volgens de foto, gebruik een gebakken hardewenerplakje van 7,5 cm doorsnede.
Uitkomst 50 stuks