SacherTulband
SacherTulband
Recept
3.000 g | Sachermix | |
1.600 g | ei | |
1.250 g | boter | |
250 g | suiker | |
200 g | water |
Vulling
900 g | Fruitful Apricot Jam |
Afwerking
2.000 g | Sweet Glacé Choc Zacht | |
180 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een tulbandvorm van 18 x 10 cm met 525 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 - 45 minuten.
Snijd de tulbanden na afkoeling tweemaal door.
Vul de tulbanden met Fruitful Apricot Jam.
Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de tulband op een rooster.
Zet het onderste randje aan met Pajets Chocolade.
Uitkomst 12 stuks